Zekerheid en controle over uw financiën

Om zelf de regie te voeren over uw leven is het belangrijk dat u zekerheid en controle heeft over uw financiën, zowel op de korte als op de lange termijn. Dat is mogelijk door samen met mij een persoonlijk financieel plan te maken.
Dit plan vormt de basis van uw financiële huishouding. Het geeft u inzicht en overzicht in alle aspecten van uw financiële situatie, nu en in de toekomst. Uw persoonlijk financieel plan zorgt ervoor dat al uw financiële regelingen perfect op elkaar zijn afgestemd. Bovendien biedt het financiële oplossingen voor alles wat u in een bepaalde levensfase nodig heeft, wenst of verwacht.

Stap 1: Inventarisatie

Ik inventariseer tijdens het eerste gesprek uw wensen en levensdoelen. In dit gesprek wordt de nadruk gelegd op uw wensen binnen uw grenzen. Met andere woorden: welke financiële situatie past het beste bij uw wensen, doelen en mogelijkheden?

Stap 2: Analyse, mogelijkheden onderzoeken

Ik ga aan de slag om de verkregen informatie om te zetten in een blauwdruk van uw huidige persoonlijke en financiële situatie. Vervolgens onderzoek ik met welke financiële regelingen u in staat bent uw dromen werkelijkheid te laten worden en hoe u risico’s kunt beperken.
Bij het zoeken naar passende financiële regelingen ga ik te rade bij diverse aanbieders. Want ik geloof er niet in dat één financiële instelling voor al uw wensen en doelen de beste oplossingen kan bieden.
Doordat Adviespartner Marcel Rijn zaken kan doen met nagenoeg alle banken en verzekeraars in Nederland, kunnen wij tot op de bodem uitzoeken wie het product heeft dat voor u het meest geschikt is. Maar ik doe meer!
Financiële producten staan niet los van elkaar, maar hangen met elkaar samen. Daar houd ik rekening mee. Alle regelingen worden zorgvuldig op elkaar afgestemd in uw eigen persoonlijk financieel plan.

Stap 3: Advies, hoe bereikt u uw doelen?

U krijgt het advies gepresenteerd. Hierin wordt aangegeven hoe uw wensen en doelen bereikt kunnen worden. Kunt u uw droomhuis kopen? Wilt u eerder stoppen met werken? Heeft u voldoende pensioen opgebouwd om zorgeloos van uw oude dag te kunnen genieten? Kent u de waarde van uw bezittingen en niet onbelangrijk: is er genoeg zekerheid voor u en uw dierbaren?
Uiteraard worden de oplossingen waarmee ik kom uitgebreid besproken en leg ik uit waar mijn advies op gebaseerd is. Ik zorg ervoor dat u het plan van a tot z begrijpt.

Stap 4: Uitvoering, alles goed geregeld

Als u akkoord gaat met het advies voor uw hypotheek, verzekeringen, pensioen, belastingaangifte en/of financiële planning wordt alles snel en vakkundig voor u geregeld.
Ik voer de benodigde acties uit en neem de administratieve afwikkeling onder mijn hoede. Als het nodig is brengen ik u in contact met andere financiële experts, zoals een notaris, een fiscalist of een beleggingsspecialist.

Stap 5: Onderhoud, financieel gezond blijven

Uw levensomstandigheden, inkomsten en wensen zullen in de loop van uw leven veranderen. U krijgt kinderen, wisselt van baan of gaat wellicht scheiden. Om financieel gezond te blijven kunt u gebruik maken van verschillende service-abonnementen. Deze bestaan uit een aantal vaste diensten waarmee wij een specifiek onderdeel van uw financiën onderhouden. Voor deze diensten wordt vooraf een vaste vergoeding afgesproken. Hierdoor is het helder op welke dienstverlening u mag rekenen en hoeveel u hiervoor betaalt.

Neem contact op voor meer informatie!